Nick w grze: Zakaz17
Pozycja w gildii: Guild Member
Gildia: HOOLIGAN
Ulubiona rasa: DK/BK/BM Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Sty 2008 Posty: 22 Skąd: LUBLIN
Wysłany: 2008-01-22, 21:03 Bluzgi W Moja Strone W Gildi
z gory mowie ze nie wiem czy to dobry dzial na ten temat - jeżeli nie prosze o przeniesienie
otoż przedstawie na scrrenach bo duzo bedzie tutaj gadac...* Musisz się zalogować aby zobaczyć linki * * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *
Domagam sie przeprosin na łamach forum, oraz Gildi
PS: z tej racji ze screeny sa rozmazane orginalne wersje wysyłam przez gadu gadu
PS1: Ares byl przy tym incydencie...
_________________ Kto Dostał Pare Razy W Ryj - Wie, Że Nie Jest Ze Szkła... (Green Street Hooligans)
Nick w grze: Adisek
Gildia: Hooligan
Ulubiona rasa: DK/BK/BM
Wysłany: 2008-01-23, 08:20
Ja powiem tak!
Azorr byl w gildi wczesniej tam gdzie ja (nie w hooligans) i zostal wyjebany za przezywanie innych członków gildi. Jak go przyjmowaliście mówilem ze robicie bład. Moim zdaniem powinien zostac wywalony z gildi!
Nick w grze: ZakaZ
Ulubiona rasa: DW/SM/GM
Wysłany: 2008-01-23, 17:45
Hehe Brechta "Twoja daje na 112 i 997" xD to mnie rozwalilo a co do tematu to wyjebac hama niedosc ze ani razu go niewidzialem zeby gral to jeszcze morde pucuje jakas szmata
Nick w grze: Ares666
Ulubiona rasa: DK/BK/BM
Wysłany: 2008-01-24, 21:49
Tak jak pisał zakaz byłem wtedy w grze. Przez ten czas przebywania mojego w gildi odniosłem wrażenie że nie była to zbyt koleżeńska osoba i ciągle miał o coś wąty.Stanowczo jestem za tym aby azorr został usunięty z gild oraz o poinformowanie Sprzymierzeńców aby takiego gościa absolutnie nie przyjmowali do klanu.
GRY ONLINE Są PO TO BY POZNAWAć NOWYCH LUDZI I ZAWIąZYWAć PRZYJAźNIE. A NIE OBRAżAć INNYCH. JEśLI NIE UMIESZ ZACHOWAć SIę W TOWARZYSTWIE GRAJ W GRY KTóRE NIE Są PRZEZ INETRNET I NIE PSUJ INNYM ZABAWY
Nick w grze: Zakaz17
Ulubiona rasa: DK/BK/BM Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Sty 2008 Posty: 22 Skąd: LUBLIN
Wysłany: 2008-01-24, 22:30
Dzieki za poparcie. Gadałem o tym z Noggerem powiedzial ze azorr zostanie usuniety z gildi.
Moze to go czegos nauczy. I jeszcze raz dzieki za wsparcie...
Pozdrawiam:
Zakaz17
_________________ Kto Dostał Pare Razy W Ryj - Wie, Że Nie Jest Ze Szkła... (Green Street Hooligans)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum